AUTON KORJAUS JA HUOLTO
KANNATTAA AINA

Tervetuloa palveluidemme pariin. Teemme niin määräaikaishuoltoja kuin vuosihuoltojakin sekä autamme akuuttitapauksissa. Autokorjaus Helsinki, valitse Punavuoren Autohuolto Oy. Autokorjaamomme palvelee monimerkkihuolloissa ja -korjauksissa henkilö- ja pakettiautoille. 

Lue alta lisää monipuolisista palveluistamme. Autokorjaus Helsinki, korjaamomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Punavuoressa. Tällä sivulla voit lukea lisää auton huollosta ja korjauksesta.

AUTOKORJAUS HELSINKI, TERVETULOA PUNAVUOREN AUTOHUOLTOON

Hallitsemme muun muassa öljynvaihdot, pakoputkityöt, kattavat huolto- ja korjaustoimenpiteet sekä osien vaihdot jarruihin, jakopäähän ja alustaan. Auto on syytä huollattaa säännöllisesti ja korjata viat mahdollisimman pian niiden ilmenemisestä. Säännöllinen huoltojen teetättäminen ammattitaitoisessa autokorjaamossa ennaltaehkäisee vikoja ja pitää autosi kunnossa.

Huolletulla autolla on myös turvallisempaa ajaa, kun auto toimii juuri niin kuin pitää. Todennäköisesti perillekin pääsee varmemmin hyvin huolletulla autolla – autokorjaus Helsinki!

pexels-malte-luk-2244746

TERVETULOA OSOITTEESEEN UUDENMAANKATU 16–20, AUTOKORJAUS HELSINKI

Autokorjaus Helsinki, tervetuloa korjaamoomme. Löydät meidät osoitteesta Uudenmaankatu 16–20. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua huoltohallissamme ja asiakaspalvelutiloissamme.

Mietitkö auton huoltoa tai korjausta? Ota yhteyttä autokorjaamoomme kaikissa autosi huoltoon ja korjaukseen liittyvissä kysymyksissä, autamme mielellämme. Tavoitat meidät sähköpostilla osoitteella huolto@punavuorenautohuolto.fi tai puhelimitse 09 642 225 ja 040 900 9988. Soita ja varaa aika tai tule käymään paikan päällä.

HUOLEHDI AUTOSI KUNNOSTA

Meidät tunnetaan luotettavana monimerkkihuoltamona ja -korjaamona. Teetättämällä autollesi säännöllisesti sen huolto-ohjelman mukaisia määräaikaishuoltoja vältät suurella todennäköisyydellä ylimääräisiä korjaustarpeita – ja sitä kautta säästät kustannuksissa. Joskus pienemmän vian korjauttamatta jättäminen nimittäin aiheuttaa suuremman vahingon ja korjauskulut nousevat huomattavasti. 

Joka tapauksessa autolle kannattaa tehdä kevyempi huolto kerran vuodessa, vaikka huoltoväli olisi auton huolto-ohjelmassa pitempi (esimerkiksi 2 vuotta). Suomen vaativissa keliolosuhteissa myös auto joutuu aivan eri tavalla koville.

Korjauta viat mahdollisimman pian niiden ilmenemisestä. Korjauksen tekemiseen paras valinta on pitkän kokemuksen omaava ammattilainen, joka tietää mitä autolle kannattaa tehdä ja miksi. Autokorjaus Helsinki, huollata ja korjauta autosi Punavuoren Autohuollossa.