NELIPYÖRÄSUUNTAUS AMMATTITAIDOLLA HELSINGISSÄ

Hyvä ajettavuus on ennen kaikkea turvallisuutta ja ajomukavuutta. Myös renkaat kuluvat tasaisesti ja ne kestävät pitempään. Näin ovat asiat autossasi, kun nelipyöräsuuntaus on tehty oikein. Huollata ja korjauta autosi Punavuoren Autohuollossa, nelipyöräsuuntaus Helsinki.  

Muistathan, että autokorjaamomme on monimerkkikorjaamo. Tällä sivulla voit tutustua lisää aiheeseen.

AMMATTILAINEN TIETÄÄ MITEN, NELIPYÖRÄSUUNTAUS HELSINKI

Nelipyöräsuuntausta ei kannata tehdä itse, sillä sen tekeminen luotettavasti ei onnistu helposti ja mahdollisuus virheisiin on suuri. Kun puhutaan nelipyöräsuuntauksesta, tarkoitetaan etupyörien aurauskulmien lisäksi myös taka-akselin kulmien säätämistä ja pyörän sivukallistumia. Kaikki kulmat täytyy siis säätää, niin auraus-, camber- kuin caster-kulmat. Teemme nelipyöräsuuntauksen siihen varta vasten suunnitellulla laadukkaalla optisella laitteella.

Jos nelipyöräsuuntaus on pielessä, auton renkaat saattavat kulua arviolta 40 % nopeammin eli niiden käyttöaika lyhenee merkittävästi aiotusta. Koko rengassarjan uusiminen aiheuttaa huomattavia kustannuksia, etenkin suurempien vannekokojen osalta – joissakin autoissa kyseessä saattaa olla jopa 1000 euron hankinta. Haluat varmasti ajaa renkaillasi turvallisesti mahdollisimman pitkään – nelipyöräsuuntaus Helsinki.

Nelipyöräsuuntaus Helsinki, teetätä se renkaiden vaihdon yhteydessä, mutta myös esimerkiksi jousia ja iskunvaimentimia uusittaessa. Ohjauskulmat voivat muuttua esimerkiksi jo siitä, että autolla parkkeerataan huolimattomasti ja rengas tai vanne osuu jalkakäytävän reunakiveykseen. Muutos tukivarsissa saattaa olla vain millin kymmenyksiä, mutta se vaikuttaa renkaaseen kertautuvasti. Niinpä renkaat alkavat kulumaan nopeammin tai muutos tuntuu jopa ohjauksessa asti.

NELIPYÖRÄSUUNTAUS HELSINKI, MEILTÄ SAAT LAADUKASTA PALVELUA

Nelipyöräsuuntaus Helsinki, tervetuloa Punavuoren Autohuoltoon. Teemme nelipyöräsuuntauksia pitkällä ammattitaidolla. Korjaamomme sijaitsee osoitteessa Uudenmaankatu 16–20. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua huoltohallissamme ja asiakaspalvelutiloissamme.

Mietitkö auton huoltoa tai korjausta? Ota yhteyttä autokorjaamoomme kaikissa autosi huoltoon ja korjaukseen liittyvissä kysymyksissä, autamme mielellämme. Tavoitat meidät sähköpostilla osoitteella huolto@punavuorenautohuolto.fi tai puhelimitse 09 642 225 ja 040 900 9988. Soita ja varaa aika tai tule käymään paikan päällä.