OBD- JA PÄÄSTÖMITTAUKSET MEILTÄ

Me Punavuoren Autohuollossa teemme katsastuksessa vaadittavat ajotietokoneiden tarkastukset ja bensiinitoimisten autojen päästömittaukset nopeasti ja luotettavasti. Pyydä tarjous – auton päästömittaus. Saat myös virallisen mittaustodistuksen.

 Autokorjaamomme on monimerkkikorjaamo. Henkilöautojen lisäksi suoritamme OBD- ja päästömittauksia myös pakettiautoille. Lue tällä sivulla lisää asiasta.

AUTON PÄÄSTÖMITTAUS, SAAT MITTAUSTODISTUKSEN MEILTÄ

Punavuoren Autohuollon palveluihin kuuluvat OBD- ja päästömittaukset bensiinikäyttöisiin autoihin. Luemme auton omasta diagnostiikasta (OBD = lyhenne sanoista: on-board diagnostic) auton tietokoneen keräämät tiedot. Sen jälkeen teemme autoon päästömittauksen. Saat meiltä viralliset mittaustodistukset.

Auton päästömittaus tehdään katsastusta varten, joten annamme sinulle virallisen mittaustodistuksen. Katsastus ei näin ollen enää tee mittausta eikä sinun tarvitse silloin luonnollisesti maksaa siitä. Voit tehdä autolle päästömittauksen esimerkiksi määräaikaishuollon tai vuosihuollon yhteydessä tai katsastusajankohdan lähestyessä. Auton päästömittaus on pakollinen, joten se tehdään joka tapauksessa viimeistään määräaikaiskatsastuksessa.

Miksi auton päästömittaus Punavuoren Autohuollosta? Auton OBD- ja päästömittaus on kätevä teetättää meillä kokeneen henkilökuntamme toimesta. Suoritamme katsastuksessa vaadittavat ajotietokoneiden tarkastukset ja bensiinitoimisten autojen päästömittaukset luotettavasti. Palvelumme on joustavaa. Päästömittauksissa käytämme niin sanottua perinteistä nelikaasumittauslaitetta.

AUTON PÄÄSTÖMITTAUS PUNAVUOREN AUTOHUOLLOSTA

Auton päästömittaus, tervetuloa Punavuoren Autohuoltoon. Teemme päästömittauksia vankan kokemuksen pohjalta. Korjaamomme sijaitsee osoitteessa Uudenmaankatu 16–20. Olemme avoinna maanantaista torstaihin aamusta alkuiltaan (klo 8–17) ja perjantaina (klo 8-16). Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua huoltohallissamme ja asiakaspalvelutiloissamme. Onko auton päästömittaus ajankohtainen asia? Pyydä tarjous meiltä, saat myös virallisen mittaustodistuksen.

Mietitkö auton huoltoa tai korjausta? Ota yhteyttä autokorjaamoomme kaikissa autosi huoltoon ja korjaukseen liittyvissä kysymyksissä, autamme mielellämme. Tavoitat meidät sähköpostilla osoitteella huolto@punavuorenautohuolto.fi tai puhelimitse 09 642 225 ja 040 900 9988. Soita ja varaa aika tai tule käymään paikan päällä.

Tutustu verkkosivuillamme tarkemmin eri palveluihimme ja kysy tarvittaessa lisätietoja sinulle ajankohtaisesta huolto- tai korjaustoimenpiteestä. Voit myös pyytää suoraan tarjouksen huollolle tai korjaukselle. Punavuoren Autohuolto on monimerkkikorjaamo ja henkilöautojen lisäksi huollamme ja korjaamme pakettiautoja.