ILMASTOINTIHUOLTO HELSINKI, TERVETULOA PUNAVUOREEN

Ilmastointihuolto Helsinki – me Punavuoren Autohuollossa teemme henkilöautojen ja pakettiautojen ilmastointihuoltoja ja -korjauksia. Huollamme autosi ilmastoinnin nesteiden ja suodatinten vaihtoa myöten ja teemme myös korjauksia.

Muistathan, että autokorjaamomme on monimerkkikorjaamo. Lue tältä sivulta lisää ilmastointihuollosta ja -korjauksesta.

ILMASTOINTIHUOLTO HELSINKI – PUNAVUOREN AUTOHUOLLON AMMATTILAISILTA

Huollattamalla auton ilmastointijärjestelmän säännöllisesti takaat ajomukavuuden lisäksi ennen kaikkea turvallisuuden – autossa ei ole liian kuuma eikä kylmä, kun ilmastointi toimii, kuten sen pitää. Ilmastointihuolto Helsinki, pyydä tarjous Punavuoren Autohuollosta.

Tyypillisimpiä tekemiämme ilmastointikorjauksia ovat kylmäainevuodot – eli järjestelmä on vuotanut jostakin kohdasta. Korjaamme esimerkiksi putkistoja, kennoja ja muita järjestelmään kuuluvia osia. Auton ilmastointi voi oikutella myös erilaisten sähkövikojen takia. Lisäksi teemme järjestelmien vuototestauksia. Ilmastointihuollon yhteydessä kannattaa vaihdattaa myös raitisilmansuodatin (toisin sanoen sisäilmansuodatin). Toimenpide parantaa sisäilman laatua ja poistaa epämiellyttäviä hajuja!

ASIAA ILMASTOINTIJÄRJESTELMÄSTÄ, HUOLTO ENNALTAEHKÄISEE

Kylmäaineeseen tulee luontaista hävikkiä. Kun ainetta on oikea määrä, järjestelmä toimii optimoidusti ja muut siihen liittyvät komponentitkin kestävät kauemmin (vaikkapa kompressori). Kylmäaineen vajaus aiheuttaa siten myös korjaustarvetta, kun järjestelmään tulee ylimääräistä kuormitusta.

Ilmastoinnin huoltaminen ja korjauttaminen on hyvä tehdä myös talvella. Autoon saattaa kertyä helposti lunta, joka sitten sulaa lattiamatolle ja huurruttaa ikkunoita. Toimiva ilmastointi poistaa kosteutta autosta ja se kuivuu paremmin. Lisäksi auton ilmastointijärjestelmää on hyvä käyttää säännöllisesti jo senkin takia, että se pysyy kunnossa. Pitkään käyttämättä ollut ilmastointi saattaa rikkoutua. Ilmastointihuolto Helsinki, takaa pitempi toimintaikä.

Kovemmilla pakkasilla ilmastointi ei edes varsinaisesti käynnisty, joten on suositeltavaa käydä esimerkiksi parkkihallissa tai muussa lämmitetyssä tilassa ja käyttää hetken aikaa ilmastointijärjestelmää päällä – niin kauan että se käynnistyy.

Ilmastointihuolto Helsinki, teemme tavallisimmat huollot ilmastointilaitteella ja tämä huolto pitää sisällään kylmäaineen talteenoton, alipaineistuksen, järjestelmän vuototestin, ilmastoinnin öljyn ja väriaineen.

Jos mahdollista, ilmastointihuolto kannattaa tehdä kiireisimmän huoltosesongin ulkopuolella eli syystalvella ja loppukeväästä, silloin huoltoaikoja on hyvin tarjolla nopeallakin aikataululla.

TULE KÄYMÄÄN PUNAVUOREN AUTOHUOLLOSSA – ILMASTOINTIHUOLTO HELSINKI

Ilmastointihuolto Helsinki, tervetuloa korjaamoomme. Palvelemme auton huolloissa ja korjauksissa osoitteessa Uudenmaankatu 16–20. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua huoltohallissamme ja asiakaspalvelutiloissamme.

Mietitkö auton huoltoa tai korjausta? Ota yhteyttä autokorjaamoomme kaikissa autosi huoltoon ja korjaukseen liittyvissä kysymyksissä, autamme mielellämme. Tavoitat meidät sähköpostilla osoitteella huolto@punavuorenautohuolto.fi tai puhelimitse 09 642 225 ja 040 900 9988. Soita ja varaa aika tai tule käymään paikan päällä.