KATSASTUSKORJAUS PUNAVUOREN AUTOHUOLLOSTA

Käänny katsastuskorjaus-palvelumme puoleen, kun haluat korjauttaa autosi katsastuksessa ilmenneet viat. Voit käyttää autosi huollossa jo ennen katsastusta, korjaamme tarkastuksessa löytyvät viat joustavalla aikataululla. Katsastuskorjaus Punavuoren Autohuollosta.

Muistathan, että autokorjaamomme on monimerkkikorjaamo. Henkilöautojen lisäksi teemme katsastuskorjauksia myös pakettiautoille. Lue tällä sivulla lisää katsastuskorjaus-palvelustamme.

KATSASTUSKORJAUS-PALVELUA MEILTÄ

Määräaikainen katsastus on tärkeä asia liikenneturvallisuuden kannalta. Se pitää osaltaan huolen siitä, että teillä liikutaan autoilla, jotka ovat kunnossa ja turvallisia. Katsastuksessa ilmi tulleet viat on korjattava mahdollisimman pian, tiettyyn päivämäärään mennessä. Jos autosi hylätään määräaikaisessa katsastustarkastuksessa, ole yhteydessä Punavuoren Autohuoltoon mahdollisimman pian ja varaa autollesi huolto/korjausaika. Korjaamme viat, jonka jälkeen voit viedä autosi uudelleen katsastettavaksi. 

Voit tuoda katsastustarkastuksessa hylätyn autosi huollettavaksi ja korjattavaksi meille, saat meiltä monipuoliset ja joustavat huolto- ja korjauspalvelut. Yksi vaihtoehto on teetättää autolle kattava huoltotarkastus hyvissä ajoin ennen katsastusta ja korjata siinä mahdollisesti löytyneet ongelmat. Huollamme ja korjaamme autosi 30 vuoden rautaisella ammattitaidolla. Katsastuskorjaus Punavuoren Autohuollosta! 

Kun huollattaa ja korjauttaa autonsa säännöllisesti vuosihuollossa tai määräaikaishuollossa, katsastukseen voi mennä levollisin mielin. Kokeile verkkosivuiltamme löytyvää laskuria, se antaa sinulle arvion autosi huollon kustannuksista. Varaa sen jälkeen tarvittaessa huolto/korjausaika.

KATSASTUSKORJAUS, ETSIMME VIAT JA KORJAAMME NE

Katsastuskorjaus, tervetuloa Punavuoren Autohuollon palveluiden pariin. Teemme katsastuskorjauksia monipuolisella osaamisella. Korjaamomme sijaitsee osoitteessa Uudenmaankatu 16–20. Olemme avoinna maanantaista torstaihin aamusta alkuiltaan (klo 8–17) ja perjantaina (klo 8-16). Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua huoltohallissamme ja asiakaspalvelutiloissamme, tervetuloa.

Mietitkö auton huoltoa tai korjausta? Ota yhteyttä autokorjaamoomme kaikissa autosi huoltoon ja korjaukseen liittyvissä kysymyksissä, autamme mielellämme. Tavoitat meidät sähköpostilla osoitteella huolto@punavuorenautohuolto.fi tai puhelimitse 09 642 225 ja 040 900 9988. Soita ja varaa aika tai tule käymään paikan päällä. Katsastuskorjaus, Punavuoren Autohuolto.